Stöd oss med ett bidrag!

Vi är en liten ideell förening men med stora ambitioner. Du som vill hjälpa oss ekonomiskt kan göra det genom att exempelvis bistå med tryckerikostnader för informationsmaterial. Du som vill stödja oss med bidrag kan göra det genom att Swisha valfritt belopp till nummer 1230917088. Vänligen skriv om det är ett bidrag. Alla bidrag, stora som små, mottages med tacksamhet.

Hedra minnet av en anhörig/vän

Dessvärre händer det att medlemmar går bort. Låt Alfa-1 Sveriges logo pryda dödsannonsen och därigenom vara ett bidrag till att göra kunskap om alfa-1 mer känd. Samtidigt som gåvor till vår Stipendie-/utvecklingsfond ger ökade möjligheter att verka för bättre vård av alfa-1:or. PG. 47 79 90-6

Stöd Alfa-1 med Drugstars.

DrugStars är en gratis app som påminner dig om att ta dina mediciner, vitaminer eller kosttillskott i tid. För varje tablett du kommer ihåg att ta, kommer du att tjäna en stjärna – och för varje 50 tjänade stjärnor kan du donera till Alfa-1 Sverige – stjärnorna kommer att konverteras till en kontant donation (helt gratis för dig).

Drugstars kan laddas ned via länk (gäller ej PC). https://drugstars.onelink.me/FN6p/Alfa1Sverige . Alternativt via QR kod.