Alfa-1 Sverige
Logga in
Användarnamn

LösenordInte registrerad användare?
Klicka här för att registrera dig.

Förlorat lösenordet?
Begär ett nytt här.
Stöd oss med ett bidrag
Du som vill hjälpa föreningen med tryckerikostnad för informationsmaterial eller stödja oss med ett bidrag kan göra det genom att swisha valfritt belopp till detta nummer 1230917088. Vänligen skriv om det är ett bidrag. Alla bidrag mottages med tacksamhet, stora som små.
Stipendiefond
Alfa-1 Sveriges logo kan pryda en dödsannons. Hedra minnet av en anhörig eller en vän genom en gåva till Alfa-1 Stipendie-/Utvecklingsfond
PG: 47 79 90 - 6
Vi är medlem i
Klotterplank
Du måste vara inloggad för att kunna Klottra.

25-02-2020 16:56
Nu finns det nytt under länken "Nätverksgrupp Skåne" - Nätverksträff i Lund

25-02-2020 16:55
Nu finns det nytt under länken "Region Stockholm" - Årsmöte

29-06-2018 11:48
Undrar om någon har e-mailadressen till Sabina i Hannover ? Hon har ringt mig och vill att jag ska höra av mig till henne. mvh Elisabeth Ohlsson Kristinehamn

18-03-2018 16:55
Nu finns det nytt under "Informationsmateri
al" - Dags för Bättre Vård

11-07-2017 14:14
Nu finns det nytt under "Föreningsinformati
on"

Klotterplank arkiv
INTERNASJONAL ALFA-1 KONFERANSE MULIGENS TIL MALMØ/KØBENHAVN

HEJ - alla kända från vårt medlemsregister.

VI VILL SONDERA HUR STORT INTRESSE DET FINNS I SVERIGE FÖR ATT DELTA I DENNA EV. KONFERENS! Läs Anne-Gretes "brev" längre ner på sidan!

JAG HOPPAS ATT DU ÄR INTRESSERAD AV ATT DELTA - DET BLIR ÅRETS STORA HÄNDELSE.
SVARA SENAST ONSDAG KVÄLL 11 JULI på info@alfa-1.se

HÄLSNINGAR INGER AHLBIN
ordförande
Alfa-1 Sverige

Anne-Grete Björbo från Norge har lagt ut denna information. Internasjonal alfa1-konferanse MULIGENS til Malmø/København helgen 21-23 juni 2013!!! Neste år markeres 50-årsjubileet for oppdagelsen av Alfa-1-anti-trypsinmangel ved den svenskeMalmø- legen professor B. Laurell. Jeg har i den anledning blitt bedt om å sondere interessen for å delta på en slik konferanse i Malmø/København. Det planlegges en spesialistdel i forkant, deretter en fellesdel og til slutt en ren pasientdel. Jeg vil gjerne at dere melder deres interesse snarest for å kunne se ca hvor mange vi må planlegge for fra de skandinaviske landene. Andre tar seg av resten av Europa og USA. Etter å ha vært på Seattle-konferansen vil jeg på det sterkeste oppfordre alle alfa-enere med familie til å delta på en slik konferanse! Det er fantastisk å møte så mange i et slikt fellesskap.

OBS: Dette er ingen påmelding! Det vil nok bli den svenske Alfa1-foreningen som eventuelt vil ta seg av det som blir aktuelt i så måte.

Svarfrist: Senest torsdag formiddag 12. juli! Jeg legger ut samme informasjon i norsk, svensk, dansk og nordisk gruppe - så fint om dere bare svarer ett sted!