Alfa-1 Sverige
Logga in
Användarnamn

LösenordInte registrerad användare?
Klicka här för att registrera dig.

Förlorat lösenordet?
Begär ett nytt här.
Stöd oss med ett bidrag
Du som vill hjälpa föreningen med tryckerikostnad för informationsmaterial eller stödja oss med ett bidrag kan göra det genom att swisha valfritt belopp till detta nummer 1230917088. Vänligen skriv om det är ett bidrag. Alla bidrag mottages med tacksamhet, stora som små.
Stipendiefond
Alfa-1 Sveriges logo kan pryda en dödsannons. Hedra minnet av en anhörig eller en vän genom en gåva till Alfa-1 Stipendie-/Utvecklingsfond
PG: 47 79 90 - 6
Vi är medlem i
Klotterplank
Du måste vara inloggad för att kunna Klottra.

25-02-2020 16:56
Nu finns det nytt under länken "Nätverksgrupp Skåne" - Nätverksträff i Lund

25-02-2020 16:55
Nu finns det nytt under länken "Region Stockholm" - Årsmöte

29-06-2018 11:48
Undrar om någon har e-mailadressen till Sabina i Hannover ? Hon har ringt mig och vill att jag ska höra av mig till henne. mvh Elisabeth Ohlsson Kristinehamn

18-03-2018 16:55
Nu finns det nytt under "Informationsmateri
al" - Dags för Bättre Vård

11-07-2017 14:14
Nu finns det nytt under "Föreningsinformati
on"

Klotterplank arkiv
TEMA ALFA-1 MEDLEMSTRÄFF OCH INFODAG I HÄSSLEHOLM 2011

Delaktighet och påverkan - på årets medlemsträff och Infodag

"Alfa-1 föreningen - igår, idag och i morgon" var temat för årets medlemsträff när föreningens ordförande Inger Ahlbin slog an tonen för trevlig gemenskap och nya erfarenheter. Föreningens långsiktiga verksamhetsplan, redovisning av medlemsenkäten och SLMFs riktlinjer för substitutionsbehanding diskuterades livligt. Därefter bjöds vi till bords för gemensam middag. återstående konstlotter såldes och dragningen kunde förrättas - Vilken tur, båda vinnarna var närvarande och båda heter Peter. Den trevliga kvällen avslutades med sång, musik och dans.

Programmet på lördagens Infodag blev mycket uppskattat med många frågor till föreläsarna. Utställare var PulmonX med ventilbehandling och Grifols/Talecris. Dagens hemliga gäst var Johanna Axby, mamma till tvillingarna Isak och Theo.

Som avslutning föreslog ordföranden att nästa rikskonferens skulle hållas först 2014, när föreningen firar 10-års jubileum. Det blev våldsamma protester! Alla var överens om att dessa årliga konferenser var så uppskattade att de absolut måste fortsätta.

Konferensen tjuvstartade med ett litet svensk/danskt möte för att lära känna varandra och dela med oss av våra föreningars arbetssätt. I Sverige har vi målsättning att bilda regionföreningar, för en verksamhet närmare våra medlemmar. I Danmark har man intressegrupper t.ex Alfa barn och Medicin nu. Vi är mycket intresserade av att lära mer av varandra.

Tycker du att detta är ett mycket kortfattat referat - Var lugn, det kommer mycket mera i nästa Alfa Blad.

Här finns länken till program och presentationer, som vi fått tillstånd att publicera.

Program och föreläsningar

Hälsningar
Inger