Alfa-1 Sverige
Logga in
Användarnamn

LösenordInte registrerad användare?
Klicka här för att registrera dig.

Förlorat lösenordet?
Begär ett nytt här.
Stöd oss med ett bidrag
Du som vill hjälpa föreningen med tryckerikostnad för informationsmaterial eller stödja oss med ett bidrag kan göra det genom att swisha valfritt belopp till detta nummer 1230917088. Vänligen skriv om det är ett bidrag. Alla bidrag mottages med tacksamhet, stora som små.
Stipendiefond
Alfa-1 Sveriges logo kan pryda en dödsannons. Hedra minnet av en anhörig eller en vän genom en gåva till Alfa-1 Stipendie-/Utvecklingsfond
PG: 47 79 90 - 6
Vi är medlem i
Klotterplank
Du måste vara inloggad för att kunna Klottra.

25-02-2020 16:56
Nu finns det nytt under länken "Nätverksgrupp Skåne" - Nätverksträff i Lund

25-02-2020 16:55
Nu finns det nytt under länken "Region Stockholm" - Årsmöte

29-06-2018 11:48
Undrar om någon har e-mailadressen till Sabina i Hannover ? Hon har ringt mig och vill att jag ska höra av mig till henne. mvh Elisabeth Ohlsson Kristinehamn

18-03-2018 16:55
Nu finns det nytt under "Informationsmateri
al" - Dags för Bättre Vård

11-07-2017 14:14
Nu finns det nytt under "Föreningsinformati
on"

Klotterplank arkiv
TEMA ALFA-1 INFODAG GÖTEBORG 2010

Nordisk InfoDag med medlemsträff
I Göteborg 2010


Under fredagseftermiddagen checkade alla in på Hotell Riverton, till en mycket intressant och lärorik helg. Det fanns också möjlighet till tankeutbyte och social samvaro.
Klockan 18.00-19.00 fick alla ett vänligt mottagande av styrelsemedlemmar från Norge och Västra Götaland. Vid registreringen fick alla sina namnbrickor och en kopp kaffe/the med tilltugg. Det blev ett glatt återseende med gamla vänner och många nya kontakter knöts direkt.

Inger Ahlbin och Bente Ridder-Nielsen ordförande i Sverige respektive Norge hälsade alla varmt välkomna och bjöd in till en mycket god middag. Till efterrätten höll Alan Heywood-Jones, ordförande i Alfa Europé Federation, ett tal där han framhöll betydelsen av samarbete mellan länderna och lyckönskade oss i Norden.

Lördagen bjöd på föreläsningar, kanske några för mycket, men alla var intressanta och när man planerar vill man ge så mycket som möjligt.
Programmet växlade mellan föreläsningar av läkare med flera och inslag av våra medlemmar. I nästa Alfa Blad kommer ett utförligt reportage, just nu pågår utskrift av ljudinspelningen som gjordes.

Här nedan finns länk till inbjudan med program och de presentationer, som vi fått tillstånd att publicera.

Program och förläsningar

Jag avslutar med en hälsning från en av våra medlemmar.

"Tusen tack för ett mycket väl genomfört program. Lördagens innehåll var varierat, innehållsrikt och givande. Allt flöt perfekt för oss deltagare. Ramen kring det hela med festmiddag, hotellstandard, frukostar, lunch och allt övrigt i miljön gjorde att resan till Göteborg väl motsvarade våra förväntningar.
Vi ser fram emot nästa möte!"

Inger Ahlbin