Alfa-1 Sverige
Logga in
Användarnamn

LösenordInte registrerad användare?
Klicka här för att registrera dig.

Förlorat lösenordet?
Begär ett nytt här.
Stöd oss med ett bidrag
Du som vill hjälpa föreningen med tryckerikostnad för informationsmaterial eller stödja oss med ett bidrag kan göra det genom att swisha valfritt belopp till detta nummer 1230917088. Vänligen skriv om det är ett bidrag. Alla bidrag mottages med tacksamhet, stora som små.
Stipendiefond
Alfa-1 Sveriges logo kan pryda en dödsannons. Hedra minnet av en anhörig eller en vän genom en gåva till Alfa-1 Stipendie-/Utvecklingsfond
PG: 47 79 90 - 6
Vi är medlem i
Klotterplank
Du måste vara inloggad för att kunna Klottra.

25-02-2020 16:56
Nu finns det nytt under länken "Nätverksgrupp Skåne" - Nätverksträff i Lund

25-02-2020 16:55
Nu finns det nytt under länken "Region Stockholm" - Årsmöte

29-06-2018 11:48
Undrar om någon har e-mailadressen till Sabina i Hannover ? Hon har ringt mig och vill att jag ska höra av mig till henne. mvh Elisabeth Ohlsson Kristinehamn

18-03-2018 16:55
Nu finns det nytt under "Informationsmateri
al" - Dags för Bättre Vård

11-07-2017 14:14
Nu finns det nytt under "Föreningsinformati
on"

Klotterplank arkiv
INFORMATION FRÅN ALFA-1 SVERIGE

Hej alfavän/alfavänner! 

Jag vill önska er en God fortsättning på 2017!

Jag hoppas att ni har det bra ute i landet och för en som inte tycker om snö och kyla så är den här vintern helt i min smak, än så länge Glad

  • Jag vill börja med att säga att om du/ni upptäcker något fel eller konstigt med fakturan som detta år har skickats ut från HjärtLung (förutom den första som skickades ut och som hade fel namn) var snäll och kontakta oss så vi får en möjlighet att informera HjärtLung om detta för korrigering. Eftersom det är vårt första år som fakturan går via dem så behöver vi din/er hjälp med att göra korrigeringar.
  • Sedan vill jag påmminna om årsmötet, nästa måndag 6/2 är sista dagen för att anmälan, jag bifogar filen med inbjudan/program.
  • Inför 2017 har arbetet med ny barn-föräldrarträff startats upp, i år kommer den äga rum i Västra Götaland. Har du tips, idéer m m kontakta vice ordförande Annette Wallbäck: vordf@alfa-1.se 
  • I maj kommer även nätverksträffar bli både i Skåneregionen och i Västra Götaland/Småland.
  • Östersund/Jämtland kommer hålla sin näterverksträff i slutet av sommaren.
  • I mars kommer uppdatering av maillistan/sändlistan att ske = endast nuvarande medlemmar kommer få informationsmail.
  • Tyvärr kommer en suppleant (blir kontaktperson på Gotland) och en ledamot i styrelsen för Riksföreningen att lämna sina poster i samband med årsmötet, har du lust att vara en kraft i styrelsen?
    Vi träffas via skype en gång i månaden (sommaruppehåll) och vi har två fysiska möten / år, dessa har vi förlagt i Jönköpingstrakten då vi är utspriddarunt om i  landet.

I veckan kommer tidningen Status i brevlådan, där ska vårt första informationsblad vara med, har du synpunkter, idéer kring detta, vänligen återkoppla till mig. 

Tills vi hörs  och jag hoppas även ses igen


Ha det så bra, och lyssna på koltrasten, snart har vi vår igen  Glad

Koltrasten

Vänliga hälsningar

Inga-Britt Nilsson Good

Ordförande